Венета Райкова е бясна на пиратите в интернет, които крадат

...
Венета Райкова е бясна на пиратите в интернет, които крадат
Коментари Харесай

Нещо много лошо се случи с Венета Райкова и тя избухна в социалната мрежа

Венета Райкова е гневна на пиратите в интернет, които крадат книгите й. Тв водещата се ядоса във връзка неразрешеното издание и разпространяване на книгите й в електронен вид, научи HotArena.
И заплаши всички, които смъкват гратис творбите й от мрежата със съд, написа „ България през днешния ден “.
„ Не мога да схвана по какъв начин ви харесва да крадете? Кой си мислите, че ви дава право да крадете непознатия труд? Сто пъти споделих, че книгите ми не се популяризират и продават в електронен вид!

Но към този момент три години ги разпространявате нелегално гратис! С това нарушавате закона и подлежите на наказания!
Групата в интернет, която ги раздава гратис към този момент е открита и всички, които сте взимали книгите ми от там и продължавате да ги взимате нелегално ще си носите последствията! ”, написа тя в обществената мрежа.
Иначе, в персонален проект водещата е добре:
Венета Райкова се радва на последните безгрижни дни от ваканцията си, преди да се завърне в ефира на Би Ти Ви, разбра HotArena.

Водещата на „ Папараци “, която е и сполучлива писателка, показа тези дни, че се е отдала на сладко мързелуване.
„ Мама излиза в отпуска! Детето е при татко си за цяла седмица, най-сетне и аз да схвана, че е лято! Никой да не ме търси за нищо “, написа русокоската във фейсбук към фотография, за която театралничи на шезлонг край басейн, писа „ Уикенд “.
По-късно Венета посочи в коментар, че проектът й е много обикновен – сън, храна и плаж. Това ще са й уговорките цяла седмица.

Припомняме, че Венета Райкова направи огромен проблем за това, че някои се пробваха да я уличат в преувеличаване на цената на предната й отмора с детето в Турция.
„ Този хотел за 1 700 лева?? Сериозно? Свършиха ли проблемите в страна, че цяла седмица сериозните журналистки се занимават с моята отмора?? Не ги преписвайте, апелирам, не падайте на тяхното равнище. А си проверете информацията в уеб страницата на Тез Тур, на които съм заплатила почивката си – сега отмора тук стартира от 5 хиляди и стига до 50 х. лева за кралския апартамент!
При нужда в съда ще дава данни от банковата ми сметка за платената от мен сума на 8 юли за пътуването с чартъра на 19 юли!! Приятна отмора на всички! “, с тази гневна дрънканица избухна водещата и затапи всички зли езици, които лъжат за цаканите от нея пари. Венета Райкова е на отмора в Турция, само че се ядосва на всякакви „ познавачи “, които настояват, че тя е дала 1700 лева за хотел.
Инфо: хотарена

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР