Новият Nissan Leaf предлага увеличен пробег от 378 км* (NEDC

...
Новият Nissan Leaf предлага увеличен пробег от 378 км* (NEDC
Коментари Харесай

Nissan стартира продажбите на Leaf със специална версия

Новият Nissan Leaf предлага повишен пробег от 378 км* (NEDC цикъл). В същото време новият електрически задвижващ тракт предлага мощ от 110kW и въртящ миг от 320 Нм, подобрявайки ускорението и удоволствието от шофирането.

Интересното при новия Leaf e софтуерното съоръжение на модела. Той ще се предлага с усъвършенстваната система за подкрепяне на лидера ProPILOT, която подсигурява решително, по-комфортно ръководство. ProPILOT употребява кормилното ръководство, прекъсването и ускорението, с цел да подкрепя лидера при придвижване в една лента в запушване или на автомагистрала. В постепенно движещ се трафик той разрешава на новия LEAF самостоятелно да понижава скоростта или да спре напълно. След това той възобновява следването на предходния автомобил, когато трафикът потегли. Включен е също ProPILOT Park - система, която предлага изцяло самостоятелно паркиране.

Не по-малко забавна е технологията e-Pedal, който дава опция за тръгване, ускоряване, понижаване и прекъсване – единствено посредством увеличение или понижаване на натиска върху педала на газта. Когато вдигнете крайници си от педала на газта, автоматизирано се задействат хидравлични и фрикционни спирачки, които стопират автомобила на място и регенерират отделящата се по време на прекъсване сила, която се насочва към батерията. Автомобилът остава на място, даже да спре на стръмен надолнище нагоре или надолу, до момента в който педалът на газта не бъде още веднъж натиснат, намалявай напрежението по време на шофиране, както в никакъв случай до момента.

А Nissan Leaf е може да се употребява като мобилен захранващ апарат, екипиран с неповторимо в двете посоки зареждане. Това значи, че той може да отдава сила за зареждане на заобикалящия го свят, свързвайки се с домашната или офисна електрическа мрежа. Той даже може да върне всеки спомагателен електрически заряд, с цел да зареди и стабилизира локалната енергийна мрежа с помощта на новаторската технология Vehicle to Grid на Nissan.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

Още вести може да откриете на нашата Фейсбук страница ТУК

Четете още:

Искате висока проходимост. Ето Lada 4x4 Bronto. Струва 27 000 лева

Зад кадър по време на фотосите за календара „ Мис Тунинг 2018”

Бензинът изпревари дизела в Европа
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР