Новият любовен интерес на Франческа Бриджъртън е разкрит като лорд

...
Новият любовен интерес на Франческа Бриджъртън е разкрит като лорд
Коментари Харесай

Новият любовен интерес на Бриджъртън е разкрит като необичайната романтика на Франческа, изследвана в сезон три

Новият любовен интерес на Франческа Бриджъртън е оголен като лорд Джон Стърлинг, като двойката се впуска в необикновен романс в сезон три.

Интровертната и неугледна Бриджъртън - в този момент изиграна от Хана Дод - ще бъде несъзнателно изхвърлена в светлината на прожекторите, когато дебютира като дебютантка. Решена да завърши процеса бързо, Франческа споделя на загрижената си майка, че всеки почтен мъж ще го направи - и че тя просто желае да се върне да свири на обичаното си пиано.

Това, което тя обаче не чака, е да се сблъскате с лорд Джон Стърлинг, изигран от Виктор Али. По същия метод интровертен и въздържан, лорд Стърлинг може да бъде свенлив на обществено място, само че очарователната му персона и самоироничното му възприятие за комизъм се акцентират уединено.

„ Франческа харесва Джон Стърлинг, тъй като той й разрешава да бъде себе си “, изяснява Хана. „ Не мисля, че той я провокира, което за някои хора не е приятно; те желаят да видят някой да я извади от черупката й. Но мисля, че що с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР