Самата Карол Къркууд от BBC Breakfast остана изчервена, след като

...
Самата Карол Къркууд от BBC Breakfast остана изчервена, след като
Коментари Харесай

Карол Къркууд от BBC Breakfast се разтревожи, докато колежката й прави „загряващ акт“ шега на живо в ефир

Самата Карол Къркууд от BBC Breakfast остана изчервена, откакто сътрудниците й я нарекоха „ основното събитие “ в шоуто.

61-годишният метеоролог се причисли към Джон Кей и Сали Нюджънт в студиото на Salford тази сряда. Атмосферата кипеше от другарски насмешки, когато Джон Уотсън също украси студиото, с цел да съобщи спортните вести.

Точно преди Карол да даде информация за времето, Джон и Сали показаха Джон на феновете. 54-годишният Джон не можа да не се засмее, когато сподели: „ Джон е като подгряващия акт за Карол. “

Джон одобри коментара умерено, отговаряйки радостно: „ Винаги съм благополучен да бъда подобен. Винаги благополучен. " След своя състезателен сегмент Джон продължи шегата, като сподели: „ Ето, това беше загрявката, в този момент е време за главното събитие “, до момента в който предаваше на Карол, оповестява Express.

С кимване към по-ранния отчет на Джон за Тайсън Фюри, той хумористично разгласи: " Влизане на кръга... Карол Къркууд. " Сали се причисли към заниманието, добавяйки: „ Но мно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР