Новият електромобил издържа при арктически условияI-Pace не само ще се

...
Новият електромобил издържа при арктически условияI-Pace не само ще се
Коментари Харесай

Jaguar I-Pace се зарежда за по-малко от 45 минути

Новият електрически автомобил устоя при арктически условия

I-Pace освен ще се зарежда задоволително бързо, само че и ще предлага мощна и прецизна динамичност в разнородни обстановки и рискови климатични условия

Изцяло електрическият I-Pace на Jaguar дава обещание да предложи както бързо зареждане, по този начин и динамичност на състезателен автомобил.

С опция за зареждане за по-малко от 45 минути и практичността на SUV, предстоящият по-късно тази година I-Pace се нарежда като ежедневен автомобил, включително при мощно минусови температури.

Моделът е тестван при рискови терени и арктически температури от порядъка на -40°C в Арйеплог, Швеция, оповестява производителят. Тествани са особено стабилността и сцеплението върху лед и сняг.
още по тематиката
„ I-Pace освен ще се зарежда задоволително бързо, само че и ще предлага мощна и прецизна динамичност в разнородни обстановки и рискови климатични условия ”, споделя за новата кола Иън Хобан, шеф на автомобилна серия Jaguar.

В комбиниране с присъщите мултифункционални качества на фамилията Pace, моделът се обрисува като един от най-напредналите електрически SUV. Клиентите ще могат да употребяват електрическата мрежа в дома си, с цел да приготвят батерията на автомобила и температурата в купето преди пътешестване.

Предварителната климатизация на автомобила обезпечава оптимален пробег и динамичност, без значение от външните температури. Задаването на пожеланото време на зареждане и графика с предварителна климатизация може да бъде направено или от системата InControl в автомобила, или от приложението за смарт телефон Remote APP.

Jaguar I-Pace ще бъде показан в целия свят на 1 март т.г., а пет дни по-късно новаторският електрически автомобил ще дебютира на Автомобилния салон в Женева, прецизираха от производителя.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР