Новият брой на списание Атлетика е под номер 119 и

...
Новият брой на списание Атлетика е под номер 119 и
Коментари Харесай

Излезе новият брой на списание Атлетика

Новият брой на списание " Атлетика " е под номер 119 и към този момент може да се откри от феновете на леката атлетика в България. Основните тематики в броя са свързани със международната здравна рецесия, подбудена от пандемията от ковид, която засегна тежко международния спорт, атлетиката и даже отсрочи Летните олимпийски игри в Токио за 2021-а година.

Корицата е отдадена на най-хубавия български спортист при мъжете в последните години Тихомир Иванов, който тренира няколко месеца в необикновени условия в двора на къщата, в която живее. Интервю с Иванов и бъдещите му проекти ще прочетете в новия брой на " Атлетика ".
 Авторите напомнят и други моменти в историята, когато олимпийски игри са били отсрочени, а огромни спортисти не са имали опция за изява на най-големия състезателен конгрес.

Животът на спортистите у нас и по света също претърпя разтърсвания, а хиляди уредници анулираха или отложиха надпревари. Най-важните промени в международния атлетически календар и последователност на събитията довели до фрапантното “затваряне “ на света са селектирани от екипа на списанието.

Зимният атлетически сезон в България съумя да приключи цялостния си цикъл през януари и февруари, а резултатите на медалистите и снимков преглед на конкуренциите също се на страниците на списанието, с цел да напомнят последните национални и балкански първенци преди възбраната за надпревари.

В края на февруари Юлимар Рохас докара международния връх в зала на троен скок до 15.43. Двукратната международна шампионка от Венецуела изкара месеци наред в изолираност в една от най-засегнатите от вируса страни – Испания, а пътят й към триумфа, усещанията й от изключителното състояние, както и неин афиш са в " Атлетика " 119.

Още доста вести и забавни материали чакат почитателите на атлетиката на 48-е страници на списанието.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР