Новият апартамент на Андреа Банда Банда е с площ от

...
Новият апартамент на Андреа Банда Банда е с площ от
Коментари Харесай

Андреа Банда Банда се шири в апартамент за половин милион

Новият апартамент на Андреа Банда Банда е с повърхност от 140 квадрата, подарък е от великодушния й татко
Андреа Бандова, известна като Андреа Банда Банда, към този момент има нов и още по-голям дом – написа на страниците си „ Уикенд “. Влогърката сама се похвали с големия си апартамент от цели 140 квадрата, който се намира в тузарски столичен квартал. Изданието разкрива, че парцелът коства към 300 хиляди лв., а ремонтът и дизайнерското обзавеждане ще глътнат близо 200 бона.

Популярната панелистка в „ На кафе “ сподели във видео бъдещия си дом, където най-вероятно ще свие фамилно гнездо с приятеля си Иван, с който са дружно от 4 години. Апартаментът се състои от голям хол и кухня, дребна стая, която Андреа Банда Банда ще трансформира в кабинет, столова, баня с тоалетна, дребна тоалетна и 2 спални. В момента в жилището тече главен ремонт, като всичко е изкъртено безусловно до тухва и занапред ще се шпакловат и боядисват стени.

Според осведомени най-вероятно Андреа Банда Банда е получила жилището като коледен подарък от богатия си баща. Бизнесменът непрекъснато глези наследницата си и държи тя да се усеща добре. Никой от сътрудниците на брюнетката не може да се похвали с подобен голям апартамент, като даже титулярката на „ На кафе “ Гала живее в надалеч по-скромно жилище в столичния квартал „ Борово “.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР