Новите случаи на КОВИД-19 в Република Северна Македония се увеличават,

...
Новите случаи на КОВИД-19 в Република Северна Македония се увеличават,
Коментари Харесай

Новозаразените с COVID-19 в Северна Македония се увеличават, но не се налагат нови мерки

Новите случаи на КОВИД-19 в Република Северна Македония се усилват, само че страната към момента е в зелената зона на разпространяване, няма нарастване на приетите в болница и не се постановат спомагателни ограничения, сподели след съвещание на Комисията по инфекциозни заболявания нейният представител Злате Мехмедович.  
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 31855
През идната седмица в Скопие ще стартират работа пет нови коронавирус клиники. Градът е с най-вече новозаболели в страната, само че тежестта пада главно върху персоналните лекари и Комисията работи за подсилване на първичната здравна помощ, сподели Мехмедович. 

По думите му нивото на предаване на вируса е високо, само че в това време той не предизвиква доста постоянно тежка клинична форма на болестта, добавя Българска телеграфна агенция.  

По данни на Института за публично здраве в Република Северна Македония през последните 24 часа са направени 1631 теста, при които са регистрирани 788 нови случая на Ковид-19, от които 191 са повторни инфекции, оповестиха по-рано от Министерството на здравеопазването.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР