Новината, че нападателят Антони Марсиал е отказал да поднови договора

...
Новината, че нападателят Антони Марсиал е отказал да поднови договора
Коментари Харесай

Юве също почна да слухти около Марсиал

Новината, че нападателят Антони Марсиал е отказал да възобнови контракта си с Манчестър Юнайтед, съществено е заинтригувала италианския първенец Ювентус. Според френското издание RMC Sport „ бианконерите” ще бъдат един от сериозните играчи що се отнася до френския национал.

Марсиал отхвърли да възобнови контракта си с Юнайтед

22-годишния футболист има договор с „ алените дяволи” до лятото на 2019 година, което навежда на мисълта, че през лятото британският клуб може да се види заставен да го продаде. За Марсиал от известно време се знае, че не е удовлетворен от неналичието на игрови минути, която не кореспондира с приноса му дотук – 11 гола и 10 асистенции в 40 срещи на всички фронтове. През последните месеци Марсиал е твърда запаса, а това съществено ще навреди на възможностите му да попадне във френския народен отбор за Мондиал 2018.

Юнайтед закупи Марсиал за 60 милиона евро през лятото на 2015 година, като направи играча най-скъпият младеж в историята на футбола. Според RMC Sport с изключение на Юве другите съществени играчи ще бъдат Тотнъм и Атлетико Мадрид.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР