Нови скандални разкрития за организацията на Мондиал 2022 в бяха

...
Нови скандални разкрития за организацията на Мондиал 2022 в бяха
Коментари Харесай

ШОКИРАЩИ РАЗКРИТИЯ: Катарските власти прикрили смъртта на десетки работници на новите стадиони

Нови скандални разкрития за организацията на Мондиал 2022 в бяха оповестени през днешния ден. Според източници на британския вестник " The Mail on Sunday ", катарските управляващи са прикрили гибелта на десетки строителни служащи, които са били ангажирани в построяването на новите игрища за идното Световно състезание.

Разкритията са били направени от доктор, който неведнъж е бил викан да установи гибелта им. Тя най-често е била породена от токов удар или рухване от високо. В доста от тези случаи обаче телата на служащите са били тук-там, отдалечени от строителните площадки.
свързани новини2790на 20.11.2021
Подозренията на въпросния доктор, чието име не се оповестява от съображения за сигурност, се засилили от обстоятелството, че при всеки един от случаите, първи на място са дошли служители на реда.

Според думите на медика, някои от умрелите са били мъртви от дни, когато той е бил викан, с цел да установи гибелта. Той също твърди, че медицинските лица не са имали правото да посочат причина за гибелта на служащите, като на всички в смъртния акт е записвано едно и също - " белодробна непълнота ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР