Нови съдебни документи разкриват, че Мел Би трябва да плаща

...
Нови съдебни документи разкриват, че Мел Би трябва да плаща
Коментари Харесай

Мел Би ще плаща половин милион британски лири на Стивън Белафонте

Нови правосъдни документи разкриват, че Мел Би би трябвало да заплаща на Стивън Белафонте 11 160 английски лири месечно за 3-годишен интервал, макар изказванията си, че била жертва на полов и физически тормоз от негова страна през 10-годишния им брак, заяви Контактмюзик.

Това значи, че певицата от „Спайс гърлс“ би трябвало да заплати 401 760 лири за тригодишния интервал, само че също дължимите от Белафонте 150 000 лири за правосъдни разходи, т.е. общо над 500 000 английски лири. При това сумата би трябвало да бъде платена преди Коледа.

След насилието, което Мел Би твърди, че понесла от негова страна, тя би трябвало да глътне горчив хап, съобщи непосредствен до бракоразводното дело източник.

В подмяна Стивън се съгласил да унищожи компрометиращите видео касети, свързани с Мел Би – съдията в телевизионното шоу „Америка търси талант“. По-рано певицата увери, че Белафонте и някогашната им детегледачка Лорейн Джайлс се опитвали да измъкнат пари от нея, заплашвайки я, че ще разпространят в интернет видеозаписи, на които се вижда, че прави секс.

Мел Би заведе дело за бракоразвод през месец март, като означи, че била жертва на физическо и полово принуждение от негова страна. Белафонте отхвърли обвиняванията й. След няколкомесечни разногласия двамата се съгласиха да си поделят попечителството над 6-годишната си щерка Мадисън.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР