Новата рубрика на Папараци“ тръгва в ефира на bTV от

...
Новата рубрика на Папараци“ тръгва в ефира на bTV от
Коментари Харесай

Николета Лозанова се завръща в „Папараци“, за да трансформира Мирон от Фермата във VIP

Новата графа на „ Папараци “ потегля в ефира на bTV от 12 януари. 

Тази неделя очарователната Николета Лозанова се завръща в единствения ефирен таблоид у нас " Папараци " , с цел да бъде наставник на Мирон Крумов в трансформацията му от селското стопанство към шоубизнеса. След „ Фермата “, където следеше събитията зад кадър, Мирон ще се трансформира в същинска VIP личност, с помощта на солидната подготовка на най-изявената звезда на българския елит.

„ Мирон става VIP “ се движи на ръба на пародията, само че постоянно резервира доброжелателния звук. Новата графа ще служи като справочник и справочник на начинаещия VIP. Иронията и самоиронията против подправения VIP статус на някои от най-известните българи ще бъде на фокус. Гаранция за доза развлечение ще са комичните моменти на един интелектуалец, изкушен да стане част от този блестящ свят.

Трансформацията на Мирон ще се състои в две посоки – външна и вътрешна. Новият звезден статус ще стартира с пакет козметични процедури и избор на нов дрешник. След забележимите промени ще пристигна ред и на “качествените ”. Мирон ще се опита да следва трендовете в живота на известните и ще се научи да поддържа звездния си имидж с изявленията и фотосесии. Всяка седмица Мирон ще получава гласово известие със задания от Лозанова, като известието ще се самоизтрива автоматизирано след единствено едно прослушване. Ще успее ли той да се оправи тъкмо съгласно инструкциите и ще извърви ли Мирон пътят към същинската популярност, феновете ще могат да проследят всяка неделя в ефира на bTV.

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР