Новата книга на журналиста Светлана Дичева Разкази от черен шоколад

...
Новата книга на журналиста Светлана Дичева Разкази от черен шоколад
Коментари Харесай

Светлана Дичева представя във вторник Разкази от черен шоколад в Greenwich

Новата книга на журналиста Светлана Дичева " Разкази от черен шоколад " към този момент излезе от щемпел.   Премиерата е във вторник в хартиен център " Greenwich "   Всеки четец ще открие част от своите паники и фантазии, поднесени с доста фикция и задявка,  в сюжетите и героите. За предаването " Нещо повече " тя показа, че парченцето черен шоколад е " най-великолепната рецепта " за преглъщане на паниката:
Много хора по света и доста експерти мислят, че ние прибягваме до храната като средство, с цел да запълним някаква вътрешна празнина, с цел да утешим детето в себе си, с цел да замажем с мас някакви вътрешни психически рани. Най - мъчно се лекуват психическите рани. Всъщност отварянето на хладилника е едно изместване, един опит посредством храна да създадем тъкмо това - да се вгледаме във вътрешния си свят и да решим проблемите на вътрешния си свят. Да, но не! Не става по този начин!

Водата нали има памет?! Телата на хората се състоят от доста огромен % вода. Много от храните също се състоят от огромен % вода... Много е разумно човек да стигне до извода, че храната също има памет. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР