Новакът в Първа лига Етър Велико Търново привлече пореден нов

...
Новакът в Първа лига Етър Велико Търново привлече пореден нов
Коментари Харесай

Димо Бакалов подписа с Етър

Новакът в Първа лига Етър Велико Търново притегли следващ нов футболист в редиците си за новия сезон, като " болярите " подписаха с опитният Димо Бакалов.

Бакалов се причислява към " виолетовите " като свободен сътрудник, откакто през предишния сезон носи екипа на Локомотив София, с който записа 36 дуела и означи 4 гола.

При представянето си 34-годишният състезател показа, че главната му цел е да помогне на Етър да се утвърди в Първа лига.

" Приех офертата на Етър и към този момент съм футболист на " виолетовите ". Отборът е построен от млади състезатели, от по-опитни футболисти и качествени чужденци. Ще намерим положителният синхрон и би трябвало дружно да реализираме поставената цел, а тя е затвърждаване в Първа лига! ", съобщи Димо Бакалов.

Кариерата на футболиста стартира в родния Сливен, като по-късно той носи екипите на Лудогорец, Берое, Локомотив Пловдив и за последно Локомотив София.

За тъкмо 15 сезона в първото равнище на българския футбол Димо Бакалов може да се похвали с 233 изиграни мача в елита, в които е отбелязал 31 попадения и е дал 24 асистенции.

Опитният играч стана осмото ново попълнение на Етър през лятото, откакто от отбора към този момент се укрепиха с Владислав Найденов, бранителя Илкер Будинов и вратаря Дамян Христов, френския халф Шано Буколда, Денислав Ангелов и Мартин Николов от Септември и Ивайло Димитров от Локомотив Пловдив.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР