Новак Джокович ще се завърне на корта на турнира в

...
Новак Джокович ще се завърне на корта на турнира в
Коментари Харесай

Новак Джокович ще играе и на двойки в Тел Авив


Новак Джокович ще се завърне на корта на шампионата в Тел Авив идната седмица, като явно има желание да натрупа допустимо най-вече игрова процедура. Освен в конкуренцията на сингъл, сърбинът ще се включи и в шампионата на двойки.

Така в Израел ще забележим завръщането на тандем, който към този момент е реализирал триумфи. Джокович ще си партнира с Джонатан Ерлих, с който завоюваха купата на двойки в Куинс през 2010 година Двамата победиха с трофея след трагичен триумф с 6-7(6), 6-2, 10-3 над Карол Бек и Давид Скоч в заключителния конфликт.

Джокович не е играл от Уимбълдън насам, защото поради отхвърли си да се имунизира против Covid-19 не бе позволен на териториите на Съединени американски щати и Канада. Съществуваше опция той да играе за Сърбия в груповата фаза на Купа Дейвис, само че реши да пропусне конкуренцията поради сватбата на по-малкия си брат Джордже. В негово неявяване „ плавите “ не съумяха да доближат до четвъртфиналите, завършвайки на трето място в група В след Испания и Канада.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР