Новак Джокович ще може да участва на следващия турнир от

...
Новак Джокович ще може да участва на следващия турнир от
Коментари Харесай

Пускат Джокович в Париж без ваксина

Новак Джокович ще може да взе участие на идващия шампионат от “Големият шлем” - “Ролан Гарос” в Париж, и без да има ваксина срещу ковид. Министър-председателят на Франция Жан Кастекс разгласи отпадането на това условие за влизане в страната от 14 март и анулация на наложителното носене на маски като се изключи здравните заведения и градския превоз.

“Благодарение на груповите ни старания обстановката се усъвършенства. Покрити са условията за идната фаза на разпределяне на мерките”, сподели Кастекс по тв TF1.

Освен че ще може да играе на “Ролан Гарос” (22 май - 5 юни), Джокович няма да има проблем да се включи и в “Мастърс 1000” в Монте Карло от, 9 април. Джокович е прочут антиваксър и отводът му да сложи първа и втора игла бе повода да не бъде позволен да играе в откритото на Австралия. Сърбинът не получи здравно изключение поради непълна документи и бе депортиран от страната.

Преди няколко дни Джокович се раздели с дългогодишния си треньор Мариан Вайда.

“Какво странствуване имахме дружно в продължение на 15 години, приятелю! Ти бе на моя страна в най-важните и запаметяващи се моменти в моята кариера. Заедно постигнахме непостижимото и постоянно ще съм признателен за другарството и отдадеността ти. Винаги ще си част от моето семейство и няма да мога да ти благодаря задоволително за всичко”, написа Новак.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР