Новак Джокович предупреди, че ще му отнеме известно време да

...
Новак Джокович предупреди, че ще му отнеме известно време да
Коментари Харесай

Джокович: Не виждам нищо катастрофално в тази загуба; не съм в настроение да говоря

Новак Джокович предизвести, че ще му отнеме известно време да се приспособява към клея, както е било постоянно през неговата кариера. Сърбинът изглеждаше доста надалеч от оптималното си ниво през вчерашния ден и пропиля задатък от сет и 4:2 гейма против Лоренцо Музети в третия кръг на Мастърса в Монте Карло. Световният номер едно изигра един от най-слабите си мачове през последните години, допускайки цел осем пробива и очевидно беше в извънредно неприятно въодушевление на последвалата си конференция, която имаше следното наличие:

Новак, по какъв начин се чувстваш след тази загуба? На моменти изглеждаше добре, само че също по този начин и позволи доста неточности.

- Чувствам се извънредно, откакто изиграх сходен мач. Въпреки това, то бих желал да поздравя Музети, който резервира хладнокръвие във значимите моменти. Това е. Пожелавам му шанс.

Можеш ли да ни кажеш малко повече?

Не мога да кажа нищо. Аз съм добре. Поздравявам го и продължаваме напред.

Усещаше ли на сутринта, че те чака тежък ден в офиса?

- Винаги се надяваш, че ще имаш добър ден в офиса, само че знаех по какъв начин сега не играя изключително добре, а той е в отлична форма и бях наясно, че ще е тежък мач.

Мастърсът в Монте Карло не е измежду най-успешните шампионати в последните години за теб. Колко огромно значение отдаваш на тази загуба?

- Не виждам нищо пагубно в нея. Просто се усещам зле, тъй като изгубих мач. Отново приветствам съперника си, който завоюва.

Какво ще правиш през идната седмица?

- Планирам да играя в Баня Лука.

Как си обясняваш днешното проваляне и играта ти, имайки поради какъв брой добре стартира сезона?

- Просто не беше добър ден за мен и не съм в въодушевление да приказвам.



Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР