Нова знойна бразилка пристига на Армията“! Това е гаджето на

...
Нова знойна бразилка пристига на Армията“! Това е гаджето на
Коментари Харесай

Нова знойна бразилка идва на „Армията“

Нова знойна бразилка идва на „ Армията “! Това е гаджето на последното зимно попълнение на ЦСКА Жорди Кайседо.

Към еквадорецът се разпореждат огромни очаквания, а приятелката му въобще не е за изхвърляне. Тя се споделя Леандра и е огромната обич на нападателя. Двамата са дружно отдавна и нищо чудно напълно скоро да заживеят дружно в София.

Жорди и Леандра се срещат в Бразилия, където той играе в локалния „ Витория “ през последните две години. Красавицата е неразделно до нападателя в последните месеци и връзката им наподобява повече от сериозна. Кайседо напусна със скандал бразилския си тим и ЦСКА още не може да картотекира нападателя поради проблеми с жълтата му карта.

От „ Витория “ дължат сериозна сума пари на Жорди, което му разреши да напусне тима без „ алените “ да заплащат нищо на клуба му. Въпреки това бразилците вършат всичко допустимо да попречат на прехвърлянето и даже имат намерение да се извърнат към ФИФА.

Според неофициална информация нападателят претендира за неполучени 120 хиляди $. При позитивно развиване на обстановката Кайседо се обрисува да се трансформира в една от новите звезди на „ алените “, а неговата другарка да бъде новото попълнение измежду половинките на „ Армията “, писа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР