Нова нишка по Барселонагейт няма. Трябва да сме наясно, че

...
Нова нишка по Барселонагейт няма. Трябва да сме наясно, че
Коментари Харесай

Христо Иванов: Няма нова нишка по старата язва Барселонагейт

Нова нишка по Барселонагейт няма . Трябва да сме наясно, че когато има такава отворена язва във опцията за доверие към българската политическа класа и отворени въпроси, които, те припомнят за себе си. Това съобщи съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов пред Българска национална телевизия.

По думите му въпросът не е решен от прокуратурата . Когато виждаме, че основният прокурор си чати с пиарката на Бойко Борисов , а ГЕРБ брани Гешев с гърдите си - това е един неприличен, неверен метод на политически живот сред тях, който би трябвало да бъде преустановен, настоя Иванов.

" Прокуратурата на Гешев не може да бъде справедлива . Гешев е клиент на Борисов и Борисов е клиент на Гешев, като обективност не може да се чака. Всичко ще създадем, с цел да може да освободим България от това задължение ", уточни Христо Иванов.
 Барселонагейт: Прокуратурата незабавно превежда 219 стр. от испански
Барселонагейт: Прокуратурата незабавно превежда 219 стр. от испански

От Министерство на вътрешните работи не е получено нищо, от ДАНС - 26 хвърчащи листа

На фона на напрежението сред НАТО и Русия за Украйна , Иванов посочи, че тематиката " Украйна " е била разисквана на КСНС при президента , защото геополитическата обстановка много се утежнява. Фокусът на диалога бил какво може да се направи оттук насетне, с цел да може дефицитите, които има армията, да бъдат попълнени, уточни Христо Иванов.

Темата " Украйна " участвала като общ коментар по съвета за сигурност и не би трябвало да се вършат спекулации. , които са в подготвеност да бъдат прилагани, в случай че се наложи евакуация на българските жители в Украйна, посочи Христо Иванов.

Сигурността на България има своята цена и би трябвало да бъдем подготвени да я плащаме, сподели той и добави, че страната ни е време да премине към устойчива политика за развиване на армията. Преди парите огромният проблем е устойчивата политика, ясните цели, дали ще се следват предпочитано и дали ще намерят политическата поддръжка, уточни Иванов.
 КСНС с рекомендации за рационализация на въоръжените сили на фона на ескалацията в района
КСНС с рекомендации за рационализация на въоръжените сили на фона на ескалацията в района

Българската войска не дава отговор на актуалните провокации

" За страдание не е време да се успокоим, доста ми се желае да въздъхнем и да кажем, че всичко свърши, само че не това е ситуацията, Путинският режим подхваща тактика на качване напрежението, шантаж, докарва нещата до ръба и дейностите са му безусловно непредсказуеми. Ние би трябвало да го третираме като добре въоръжен терорист ", разяснява Христо Иванов.

Той означи, че е имало цялостна изясненост на КСНС къде е България и къде ни е казусът. Правителството има доста ясна и трезва оценка за рисковете, ограничения за тяхното ограничение. Амбицията е висока, само че обстановката е доста комплицирана. Можем да бъде уверени, че ръководството е съответно на комплицираната обстановка, удовлетворен е Христо Иванов.
 Христо Иванов: Да не се поддаваме на съветска провокация
Христо Иванов: Да не се поддаваме на съветска провокация

Ще развиваме нашето участие в НАТО
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР