Нова мода в прическите изпробваха фризьорите на ефирната телевизия. Отгоре

...
Нова мода в прическите изпробваха фризьорите на ефирната телевизия. Отгоре
Коментари Харесай

Мария Цънцарова и Деси Стоянова втрещиха с прически в ефир

Нова мода в прическите изпробваха фризьорите на ефирната телевизия. Отгоре къдраво, а изпод проскубано.  Не, че има такава фешън наклонност във фризурите за 2024 г, а както се оказа резултатът им бе напряко абсурден.

Мария  Цънцарова излезе на екран с толкоз обемна коса, че феновете я оприличиха на палава болонка. На фона на дребната й фигура с такава прическа водещата, която по принцип е с права руса коса изглеждаше като одеве свалила плетената си шапка.

Рошавата водеща провокира смях у по-ранобудните фенове. Които незабавно видяха комичния й тип. Явно е, че решенията по какъв начин да наподобява рано сутринта не са единствено нейни, само че напоследък феновете стават очевидци на някои нелепи гафове в стила на журналистката.

Днес в последния си работен ден за седмицата Деси Стоянова също не изглеждаше  с съвършена прическа. При нея нямаше подобен неуместен размер. Този  път журналистката бе къдрава, само че някак проскубана. А феновете разясниха, че като че ли цяла нощ е спала на ролки, махнала ги след сън и по този начин нахълтала в студиото на „ Преди обед ”.

Според фешън експерти тази година на респект са прически вид фасул, с обемни бретони. Но такова нещо не видяхме при нито една от водещите. Техните прически освен не са съвременни, само че наподобяват на незавършени.

Автор: vihrogon.bg

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР