Нова инвестиция в недвижими имоти за Пинк и съпруга й

...
Нова инвестиция в недвижими имоти за Пинк и съпруга й
Коментари Харесай

Пинк плати 13,7 милиона долара за имот в Малибу

Нова инвестиция в недвижими парцели за Пинк и брачна половинка й Кери Харт. Според разкритията, направени от уеб страницата Dirt, американската звезда е похарчила 13,7 милиона $ за придобиване на парцел в Малибу. Построена в средата на 70-те години, вилата се простира на две равнища с обща повърхност от 400 квадратни метра. Модерен, парцелът предлага пет спални и също толкоз бани. Откритите тераси оферират спираща дъха панорама към Тихия океан.

Въпреки че постоянно са се радвали да прекарват доста време в Малибу, залагайки на краткотрайни наеми, Пинк и фамилията й живеят основно в долината Санта Инес, северно от Санта Барбара. 41-годишната певица си купи ранчо там през 2013 година, също оценено на 13 милиона $. Идеално място измежду природата и с доста фермерски животни за развъждане от двете й деца, Уилоу (10-годишна) и Джеймсън (скоро 5-годишна).
 Певицата Пинк се заразила с ковид Певицата Пинк се заразила с ковид
Певицата Пинк разгласи, че е инфектирана с новия ковид. Американската поп звезда и 3-годишният ѝ наследник са развили признаци преди две седм...

Също по този начин в Санта Инес Пинк е притежател на лозя. Нейната марка виновност „ Два вълка “ („ Two Wolves “) беше открита през 2018 година „ Това е единствената друга фантазия, която в миналото съм имала, с изключение на музиката и да имам щастливо семейство “, тя беше доверила по време на премиерата на „ Santa Barbara Independent “. Тя също по този начин разкри, че по-късно е желала да съобщи този дребен фамилен бизнес на децата си. „ Искам да е занимателно за тях и за мен, когато навърша 65 години “, сподели още тя.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР