Нова атака е имало по Кримския мост. Две ракети са

...
Нова атака е имало по Кримския мост. Две ракети са
Коментари Харесай

Атакуваха с ракети С-200 Кримския мост. Одеса отвори плажовете

Нова офанзива е имало по Кримския мост. Две ракети са били свалени от съветската противовъздушна защита, предава Ройтерс. Според губернатора на Крим Сергей Аксъонов по оборудването не са нанесени вреди.

От Министерството на защитата на Русия показват, че ракетното нахлуване е осъществено с комплекс С-200, показва Ройтерс. В взаимозависимост от разновидността обсегът може да доближава от 160 км до 400 км.

Нападение против моста, свързващ Крим с Русия, имаше и при започване на август.

Службата за сигурност на Украйна пое отговорност за детонацията през октомври 2022 година. Мостът беше съществено развален тогава при мощен гърмеж. Руските управляващи оповестиха, че детонацията е породена от камион, до момента в който е прекосявал по моста.

Няколко плажа в украинския черноморски град Одеса бяха публично отворени за първи път от началото на войната, предава Ройтерс. Къпането във водата е неразрешено, до момента в който има сирени за заплаха.

Плажовете бяха затворени поради заплахата от мини. За повишение на сигурността са поставени противоминни мрежи сред кейовете.

Решението за отварянето им е взето взаимно от цивилната и военната администрация. Къпането е разрешено от 8 сутринта до 20 часа.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР