Нова "синя" вратарска грешка и нова загуба за Левски край

...
Нова "синя" вратарска грешка и нова загуба за Левски край
Коментари Харесай

Нова "синя" вратарска грешка и нова загуба за Левски край морето

Нова "синя" вратарска неточност и нова загуба за Левски край морето
Отборът на Левски позволи третото си проваляне от началото на сезона в Първа лига, откакто загуби от Черно море с 0:1 като посетител в мач от 15-ия кръг на шампионата. На стадион "Тича" във Варна "сините" продължиха с вратарските несгоди, като този път словакът Мартин Полачек направи детинска неточност за единствения гол в дуела, а столичани записаха втора загуба край морето единствено в границите на две седмици, откакто бяха отстранени за Купата на България след дузпи от същия противник.

Домакините започнаха добре срещата и направляваха играта, като постоянно поглеждаха към вратата на противника. Настойчивостта им даде резултат в 22-та минута, когато Полачек улови една топка и в опит да стартира бърза контраофанзива я хвърли в краката на състезател на "моряците", който откри непокрития Жоржиньо в наказателното поле, а бразилецът прати топката в мрежата с изстрел по земя, като и при удара намесата на Полачек бе извънредно неубедителна. До края на първата част футболистите на Черно море продължиха да преобладават, само че не съумяха да стигнат до втори гол, а офанзивата на Левски изглеждаше неефективна.

След почивката гостите натиснаха в търсене на поврат, само че мъчно стигаха до чисти голови положения, като първият им прецизен изстрел пристигна в 76-та минута, когато Благой Макенджиев отрази изстрел на Хали Тиам. Малко преди този момент крилото на "сините" Жерсон Кабрал си изпроси два глупави жълти картона в границите на минута и половина след осъществяване на свободен удар преди даден съдийски сигнал и очевидна симулация. До края на срещата Макенджиев бе на мястото си, когато се постановяваше и в последна сметка Черно море завоюва с 1:0.

След това проваляне Левски ще посрещне паузата за мачове на националните тимове на трето място в класирането с 34 точки, до момента в който Черно море към този момент има актив от 21 точки и измести Локомотив Пловдив от шестата позиция. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР