Нов завладяващ роман от авторката на „Теменужки през март“ и

...
Нов завладяващ роман от авторката на „Теменужки през март“ и
Коментари Харесай

Винаги - завладяващ роман за силата на истинската любов

Нов вълнуващ разказ от авторката на „ Теменужки през март “ и „ Пролетен сняг “!

Кайли не може да повярва на шанса си. Има сполучлива кариера като журналистка и е сгодена за съвършен във всяко отношение мъж. Дори тайничко оприличава Райън на Чаровния принц, излязъл от филм на „ Дисни “. След сантиментална вечеря на свещи в изящен ресторант тя подава остатъците от храната им на скитник. И тогава светът й се прекатурва, тъй като в него разпознава любовта на живота си.
 Фламингото, което чете, гледа Edna предлага Фламингото, което чете, гледа " Игра на тронове " и схваща от ароматни свещи
Когато Кайли среща Кейд преди 10 години, привличането сред тях е непреодолимо. След един скандал обаче той изчезва и Кайли е съкрушена.

Сега той няма нищо общо с магнетичния и надарен човек, който е бил. С него се е случило нещо извънредно, което освен го е изхвърлило на улицата, само че и е нанесло провали на мозъка и паметта му. През идващите седмици Кайли оказва помощ на Кейд да си върне най-малко част от предходния живот.

И до момента в който се грижи за него, а спомените от общото им минало непрекъснато изникват, тя ясно осъзнава, че би трябвало да реши с кого желае да остане вечно.

За създателя:

Сара Джио е бестселърова авторка на сантиментални четива, оповестени в над 27 страни и покорили класациите в Съединени американски щати, Норвегия, Русия, Полша, Турция. В началото на писателската си кариера тя се пробва да съчетава писането на романи с уговорките си като публицист. Автор е на голям брой публикации за „ Ню Йорк Таймс “, „ Мари Клеър “, списанието на Опра Уинфри и доста други дамски списания и уеб сайтове. Няколко години води две известни рубрики на „ Глемър “: „ Здраве и фитнес “ и „ Втора глава. Любовта “.

На българските читатели писателката е позната с романите „ Теменужки през март “ и „ Пролетен сняг “. По мотив най новата си книга – „ Винаги “, Сара Джио споделя:

Обичам да пиша за обич. И в основата на „ Винаги “ е една първа обич, пламнала измежду звуците на страхотната музика, която се раждаше в Сиатъл през 90-те. И макар че по този начин и не си направих татуировка тогава, това време като че ли е татуирано на сърцето ми.

 книга ИК " Хермес "
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР