Нов вариант на - В.1.525, който може да се окаже

...
Нов вариант на - В.1.525, който може да се окаже
Коментари Харесай

Откриха нов вариант на коронавируса и в Норвегия

Нов вид на - В.1.525, който може да се окаже по-заразен от елементарния, е открит в Норвегия, заяви през днешния ден телевизия NRK. По данни на националния институт за публично здраве той има общи характерности с английския и южноафриканския и е разпознат в Норвегия в сряда. За последното денонощие в страната са регистрирани 10 случая на заразяване с В.1.525, написа БГНЕС.
Засега не е ясно дали той е по-заразен, само че това е изцяло допустимо, считат от института. В Норвегия към този момент са открити разнообразни разновидности на ковид, за който е типично да се трансформира с времето. Страната, сходно на Англия, Дания и Исландия, организира деликатен разбор на откритите до момента варианти.
 Норвегия затваря границите си за пътувания без сериозна причина Норвегия затваря границите си за пътувания без сериозна причина
Премиерът на Норвегия разгласи в сряда, че от среднощ четвъртък против в петък границите на страната ще бъдат публично затворени за всички...
По информация на норвежките експерти, до през днешния ден всеки седми случай на заразяване в Осло е с английския вид, който се е популяризирал и по другите общини. Досега са регистрирани 700 случая. Известни са и 42 случая на южноафриканския, а учените досега не са наясно дали имунизацията може да бъде ефикасна и против него. По-рано през днешния ден стана ясно, че на вируса. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР