Нов случай на агресия от питбулите, убили кучето Макси в

...
Нов случай на агресия от питбулите, убили кучето Макси в
Коментари Харесай

Нова жертва на нападение от пловдивските питбули

Нов случай на експанзия от питбулите, умъртвили кучето Макси в петък вечер. За това сигнализира пред    пловдивчанката Виолета Стайкова.
Прочетете още
“Аз също съм имала проблеми с въпросната жена. Кучетата й са нападали моето куче, само че за благополучие реагирах бързо и не се случи пакост.

Трябва да се предприеме най-сетне нещо против безхаберието на тази жена ”, споделя Стайкова.

Днес притежателите на убития Макси ще подадат сигнал в Районна прокуратура-Пловдив, откакто в събота подадоха сигнал в Първо районно. Към тяхната тъжба ще се причислят и други пострадали от квартала.

Ана Семерджиева е притежателят на питбулите, умъртвили домашното куче. Жената живее в регион „ Южен “, в който е станал случаят.
 
В петък вечерта тя ги разхождала на бул. „ Македония “ в Пловдив на каишка, само че без намордник. В един миг те се нахвърлят върху 5-килограмовото куче Макси, порода " мини немски шпиц ", което в този миг Минко Минков извел на разходка.
 
Раните, които нанасят на кучето, са смъртоносни. Кучетата нахапват и самия Минко.
 
" Казах й, че те могат да раздерат както дребни кучета, по този начин и деца, както и възрастни хора. Тя умерено отговори: " Зная, по тази причина ги разхождам на алеята след осем часа " и си потегли “, описа притежателят на убитото куче.

От профила в обществената мрежа на Ана Семерджиева проличава, че тя ги извежда както денем, по този начин и вечерта. На мотив ги водят даже деца. На моменти ги пуска без каишка, с цел да раздерат гума.
 
След като публикувахме първата публикация с информация за случая, самата Ана разгласява пост в една от групите във фейсбук, в който разяснява случая. В него признава, че е помислила кучето за котка. Самият притежател на Макси е чул думите „ Котка, хвани “ и тогава кучето му е било нападнато от питбулите.




 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР