Носителят на Оскар Джейми Фокс е обвинен в сексуално посегателство.В

...
Носителят на Оскар Джейми Фокс е обвинен в сексуално посегателство.В
Коментари Харесай

Носителят на Оскар Джейми Фокс е обвинен в сексуално насилие

Носителят на " Оскар " Джейми Фокс е упрекнат в полово посягане.

В делото, заведено в Ню Йорк в сряда, се твърди, че Фокс е опипвал жена в бар и ресторант на покрива в Манхатън през август 2015 година

Ищцата, разпозната в жалбата като Джейн Доу, разказва, че похищението е станало в уединен ъгъл на ресторант на покрива на Catch NYC, откакто тя и нейна другарка се доближили до филмовата звезда и се снимали с него, съобщи Ройтерс.

В желае се споделя, че артистът изглеждал в нетрезво положение и се е съгласил да се снима, като споделя: " Разбира се, бейби, всичко за теб ".

После Фокс почнал да опипва дамата и да пъха ръцете си под облеклата ѝ срещу нейната воля. Това траяло до момента в който приятелката ѝ не прекъснала срещата.

В желае се настова за обезщетение и от притежателя на ресторанта и бара Марк Бирнбаум, който, съгласно Доу, е седял с Фокс малко преди хипотетичното полово посягане.

" Г-н Бирнбаум и чиновниците на ресторанта са нарушили задължението си да са положителни стопани по отношение на ищцата, като не са я защитили ", представено от BBC.

Размерът на поисканото обещетение към момента е неизяснен.

Актьорът е най-известен с наградения си с " Оскар " облик на артиста Рей Чарлз във кино лентата " Рей " от 2004 година

Той е една от последните известни персони, упрекнати в полови похищения в поредност от правосъдни искове, заведени по „ Закона за оживелите възрастни “.

Този закон на щата Ню Йорк разрешава на хипотетичните жертви на полови закононарушения да подават цивилен искове, за които е изтекла отминалостта.

Крайният период на специфичния едногодишен интервал за подаване на такива тъжби, според закона, изтича в края на този месец.

Актьорите Ръсел Бранд и Бил Козби, някогашният кино продуцент Харви Уайнстийн, някогашният президент Доналд Тръмп и хип-хоп магнатът Шон " Диди " Комбс също са съдени по този закон. Делото на Комбс беше уредено за един ден.

В сряда Аксел Роуз, някогашният вокалист на Guns N` Roses, също беше упрекнат в полово посягане от модела Шийла Кенеди.

В желае ѝ се показва, че известният рок музикант я е нападнал по време на бурна среща в хотелска стая в Ню Йорк през 1989 г.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР