Носителката на Оскар Дженифър Лорънс блесна с цялата си прелест

...
Носителката на Оскар Дженифър Лорънс блесна с цялата си прелест
Коментари Харесай

Дженифър Лорънс се снима гола във Vogue

Носителката на Оскар Дженифър Лорънс блесна с цялата си хубост във Vogue. Актрисата е лице на един от празничните броеве на списанието във връзка неговата 125-та годишнина.

 Снимка 307872

" Американската хубавица " не е на една, а на цели четири корици на списанието, като във фотосесията тя приема разнообразни лица - от шармантната актриса в алена рокля, която театралничи на фона на Статуята на свободата, до разкрепостената диско мацка, или пък " селското " момиче, което си приказва с конете. Лорънс театралничи и напълно естествена - без грим и без облекла.

 Снимка 307874

Актрисата е лице на септемврийския брой на списанието. Всяка корица е направена от гурута във фотографията - Ани Лейбовиц, Инез и Винуд, Брус Уебър. Четвъртата е изумителен портрет от художника Джон Кърин.

 Снимка 307873

Дженифър Лорънс е същинска кинозвезда - за 26-те си години тя четири пъти е номинирана за Оскар и един път печели златната статуетка за " Наръчник на оптимиста ". Актрисата се труди крепко - единствено до края на годината следва да излезе блокбъстърът " X Men ", както и лентите " Red Sparrow " и " Mother " с нейно присъединяване. От една година има сантиментална връзка с режисьора Дарън Аронофски.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР