Носът на бившата министърка на туризма Николина Ангелкова е опериран

...
Носът на бившата министърка на туризма Николина Ангелкова е опериран
Коментари Харесай

Носът на Ангелкова опериран заради сериозен здравословен проблем

Носът на някогашната министърка на туризма Николина Ангелкова е опериран поради сериозен здравословен проблем, оповестява, като се базира на медицински източници.

От няколко дни Ангелкова наподобява очевидно изменена, което провокира лавина от мнения, че се е подложила на естетична процедура.

Самата тя изрично не желае да разяснява външния си тип и здравословното си положение, само че съгласно осведомени сериозен здравословен проблем е наложил хирургичната интервенция. Операцията е била на вътрешните носни загради. Такава се прави, когато дегенеративни промени провокират усложнения в дишането до степен, че може да се получи хипоксия.

Възможно е при хирургичната интервенция да е имало и някаква естетична промяна, само че следите от интервенцията изрично приказват за здравна, а не за козметична интервенция.

Според хирурзи сходна - чисто естетична намеса, се прави напролет или в края на зимата, когато слънчевото греене не е толкоз интензивно, с цел да останат допустимо минимум следи.

Операция на нос в края на лятото явно е заради неотложни медицински показания, разясняват хирурзи.

Естетични корекции на носа нормално вършат дами в края на пубертета, когато фиксацията върху тялото е прекомерно огромна.

Най-малкото е извънредно жена в надалеч по-зряла възраст и с обществена популярност да подхваща такава радикална смяна във външния си тип, когато върху нея е фокусирано огромно внимание по други аргументи.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР