Едното дете е в Пирогов Двама ученици на по 14

...
Едното дете е в Пирогов Двама ученици на по 14
Коментари Харесай

14-годишни момчета са с алкохолно отравяне след абитуриентски бал

Едното дете е в Пирогов

Двама възпитаници на по 14 години са с тежко алкохолно отравяне, откакто са чествали абитуриентски бал нощес, предава бТВ. Полицията планува още ограничения за обезпечаване на сигурността на тържествата.

Момчетата учат в столичното 88. учебно заведение в „ Овча купел “. Според източници на bTV едното момче е изпаднало в кома в резултат на алкохолно натравяне. Неофициално ученикът е бил на абитуриентски бал. Стана ясно и че на друго момче му е прилошало поради несъразмерна приложимост на алкохол. Вторият възпитаник не е бил приет в болница. От Спешна помощ потвърдиха, че едно дете е откарано в „ Пирогов “ тази заран.

Засега не се знае какво е положението му. От управлението на учебното заведение оттова отхвърлят коментар.

Полицията и баловете

Допълнителни екипи ще наблюдават за реда и сигурността по време на провеждането на абитуриентските балове. Може би едно от най-честото нарушавания е проявлението през прозорците или през купето на автомобила по време на придвижване.

Тази година това ще се глоби с до 50 лева санкция както за нарушителите, по този начин и за водачите . Ще се прави спомагателни инспекции за шофиране след приложимост на алкохол и на наркотични субстанции.

Създадена е и специфична организация за придвижване по пътищата в региона на учебните заведения, детските градини и заведенията за хранене, където се организират балове. Също по този начин униформените ще наблюдават и за прецизното осъществяване на Закона за потреблението на оръжията и пиротехниката. Така че потреблението на димки също ще се глоби.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР