Нормалността на ДПС не е моята нормалност. Това заяви пред

...
Нормалността на ДПС не е моята нормалност. Това заяви пред
Коментари Харесай

Настимир Ананиев: Нормалността на ДПС не е моята нормалност

Нормалността на Движение за права и свободи не е моята нормалност . Това съобщи пред БиТиВи депутатът от Политическа партия Настимир Ананиев във връзка думите на водача на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, че щяла да се върне нормалността след рухването на кабинета " Петков ".

Нормалността за тях (ДПС) е компаниите да получат парите си по инхаус поръчките, нормалността е " Капитан Андреево " да е частна митница , да може от там да си прекарат опиати ли, трафик на хора ли, сподели Ананиев за Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево ".

Става дума за пари и това са доста пари , изясни депутатът от Политическа партия.
 Гроздан Караджов: Предизвестен завършек на една нелогична коалиция
Гроздан Караджов: Предизвестен завършек на една нелогична коалиция

Разпадът на кабинета бил поради отношението, не бил поради пари

Той е обезпокоен, че новата коалиция (ГЕРБ, Движение за права и свободи, " Възраждане ", ИТН) ще се държи популистки , ще счупят бюджета. " Кой ще даде повече пари никой не знае. Народното събрание има ново болшинство, желая да видя техният ръководител. Никола Минчев подвигна летвата високо, да видя кой ще влезе в неговите обувки ", сподели Ананиев във връзка проваленото вчерашно съвещание на националното заседание, на което трябваше да бъде определен нов ръководител на Народното събрание.

В Политическа партия имаме страхотни хора, доста гении, имаме доста хора, които може да предложим за разнообразни позиции. Важното е да има болшинство, което да отстоява ползите на българите. Искаме хората да се усещат европейци, да живеят обикновено, да са свободни . В страната хората не се усещат свободни, изясни Ананиев.

Вчера видяхме голямо лицемерие от ГЕРБ и Движение за права и свободи за Северна Македония. Припомняме, по времето на ГЕРБ бе подписано ветото за начало на европреговори за районен съд Македония.

Движение за права и свободи предложиха да се отсрочи съвещанието на външната комисия на Народното събрание, а по-късно внесе предложение да бъде гласувано френското предложение - виждате ли политическото двуличие, запита Ананиев.

Предложението не е френско, то е на Европейска комисия. То е най-хубавото за България, което ни дава опция нашите ползи да са предпазени. Защо крият госпожа Генчовска (външният министър в оставка Теодора Генчовска), тя би трябвало да отговори на някои въпроси, добави Настимир Ананиев.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР