Нормализиран съм, ходя, но не бягам. Но то пък и

...
Нормализиран съм, ходя, но не бягам. Но то пък и
Коментари Харесай

Георги Стайков: Не страдам, че имам множествена склероза, не разчитам на чудеса, те се случват само в Евангелието

" Нормализиран съм, вървя, само че не тичам. Но то пък и няма кой да ме гони. Не пострадвам, че имам множествена склероза. Аз съм безбожник, чудеса се случват единствено в Евангелието, не разгадавам на това. "

Думите са на именитата звезда на българското кино Георги Стайков, който преди време призна, че е болен от автоимунното заболяване, което не е от прогресиращият вид, а от пристъпния.

" Гадна диагноза - не мисля. Има инсулти, паркинсон и алцхаймер и естествена тъпотия. И решението е ясно- може да имам припадък след два дни, може след 40 години. При мен пристъпът трае  24 часа, за година и половина съм имал единствено един ", прецизира Стайков, който не обича да го съжаляват и  категоричен, че живее добре и не е подвластен от никого.

Актьорът съжалява, че е умрял индивидът, който известно време доста му е помагал, готвил му е, излизали са двамата. В момента Стайков  получава пенсия от 300 лева, само че взима заплата от Бургаския спектакъл, където приказват на щат.

" Много ми се желае да се появи роля, в която да съм като Ламбо в „ Актрисата “, да не ставам. Не че не мога да вървя, мога, само че съм по-стабилен, когато съм седнал ", сподели Стайков.

В момента звездата от „ Вчера “ не желае да има жена до себе си, откакто се раздел със брачната половинка си Аксиния. Тя не проявявала интерес към здравето му, даже не му звъняла да го пита по какъв начин е, писа " България Днес “.

„ И самичък ми е добре. Не се окайвам ", сбит е Стайков.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР