Повечето хора вярват, че откриването на истинската любов ще ги

...
Повечето хора вярват, че откриването на истинската любов ще ги
Коментари Харесай

Тези типове поведение във връзката подсказват депресия

Повечето хора имат вяра, че откриването на същинската обич ще ги направи щастливи и в никакъв случай няма да страдат.
За страдание в живота не всеки път нещата стоят по този метод. Има доста аргументи да не сте щастливи, въпреки да имате връзка с прелестен човек и връзките ви да са безоблачни. Понякога депресията може да ви връхлети и не е наложително повода да е във връзката ви, само че може да се отрази на връзките ви.
Когато по някаква причина изпаднете в меланхолия, без значение дали поради връзките ви, работата ви, компликации, проблеми, проявленията ѝ могат да проличат точно в някои видове държание, които демонстрирате във връзката си.
Кои са тези видове държание във връзката, които издават, че сте в меланхолия?

Нямате предпочитание за фамилиарност
Ако сте спрели да желаете да вършиме секс с половинката си, може би сте в меланхолия. Ако няма никаква видна причина, проблем в връзките ви, спорове и неразбирателства, които да ви отблъскват, значи повода може да е прочувствена. Не е наложително да има общо с връзката ви, само че може да ви тласка към интимно отдалечаване.

Лесно избухвате
Ако сте почнали да се ядосвате на колегата си за дреболии, избухвате елементарно за нелепости, не можете да въздържите раздразнителността и неприязънта си към негови неприятни привички да вземем за пример, може държанието ви да е предизвикано от меланхолия. Когато сте мощно потиснати всичко ви нервира и в най-честия случай изкарвате яда си на колегата.

Изпитвате неустановеност
Ако се чувствате неодобрени, несигурни, съмнявате се в любовта на половинката си, имате непрекъсната потребност да ви обгрижва и да ви прави похвали, може би страдате от меланхолия. За да облекчите сложното си прочувствено положение е допустимо да изпитвате потребност сътрудникът ви непрекъснато да потвърждава любовта си. Хората в меланхолия постоянно се усещат несигурни в себе си и любовта на половинката си и то без действителна забележима причина. Просто намират мотив във всяка обстановка да поясняват нещата като че ли са подценени съзнателно от колегата си.

Изпитвате подозрения за връзката си 
Хората в меланхолия доста постоянно имат килнат взор над нещата и губят способността си да проучват съответно обстановките. Това ги кара непрекъснато да изпитват подозрения във всичко, най-много в себе си. Съмняват се и в колегата си – дали ги обича задоволително, дали ги утвърждава, дали им изневерява. Тези подозрения в даден миг стартират да завладяват всяко кътче от връзката и я подкопават. Партньорът ви може да се изтощи от непрекъснатите ви подозрения и потребност да бъдете обгрижвани и валидирани. Ако не вземете навременни ограничения, положението на меланхолия може да се утежни, което освен ще ви накара да се чувствате все по-зле, само че и ще засегне всяка област от живота ви и връзките ви с хората в него.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР