Нито един не е оцелял в катастрофата на хеликоптера край

...
Нито един не е оцелял в катастрофата на хеликоптера край
Коментари Харесай

Няма оцелели в катастрофата с хеликоптера край Порос

Нито един не е оживял в злополуката на хеликоптера край гръцкия остров Порос, предава държавната осведомителна организация на южната ни съседка ANA-MPA. Три тела, две от които на съветски жители, са извадени от региона, в който падна машината. Третият умрял е от гръцки генезис.

Операторът на електропреносната мрежа (DEDDIE) удостовери, че хеликоптерът е блъснал електрически далекопроводи, снабдяващи Порос с мощ от Галатас, преди да се разбие в морето. „ Екипи на компанията се втурнаха към обекта, с цел да ревизират и преценяват вредите, произлизащи от злополуката на хеликоптера в мрежата, снабдяваща остров Порос с електричество от Галатас. Работи се интензивно, с цел да възстановят вредите допустимо най-скоро ", се споделя в изказване на оператора. В него се прибавя, че те доставят генератори на острова в случай че ремонтите са дълготрайни, предава Фокус.

Според обособена информация хеликоптерът е показал проект за полет на атинското интернационално летище „ Елефтериос Венизелос " от Галатас.

Местните медии осведомиха, че хеликоптерът е частен. Трагедията се е случила, откакто машината се оплела в жици на електрически далекопровод, при което токът в Порос е спрял. В интервенцията по издирването на тримата на борда се включи екип от водолази на бреговата защита, шест кораба на бреговата защита и хеликоптер на армията
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР