Nissan разпространи първата информация за новото поколение на хитовият си

...
Nissan разпространи първата информация за новото поколение на хитовият си
Коментари Харесай

Новият Nissan Serena получи и e-POWER версия

Nissan популяризира първата информация за новото потомство на хитовият си многофункционален фамилен транспортьор Serena, който ще бъде стартиран на японския пазар преди края на тази година.

От Nissan споделят, че новата Serena следва одобрената традиция, като предлага необятен и модулен интериор, хитроумни улеснения на борда, които да създадат пътуването по-приятно, както и новаторски софтуерни решения.

Основните софтуерни новости при новата генерация на Nissan Serena са свързани с интеграцията на системата за повишение на сигурността и асистирането на ръководството ProPILOT 2.0, която предлага самостоятелно придвижване в една лента при скорости от над 40 км/ч, както и новата електрифицирана версия с второто потомство на хибридното e-POWER задвижване, която ще бъде пусната в продажба напролет на идната година.



Друга забавна и пилотна за модел на Nissan технология е ProPILOT Park с функционалност за запаметяване и различаване на парко място, както и опция за отдалечено паркиране.

Присъствие в оборудването на новата Serena отбелязва също по този начин системата e-Pedal Step, която разрешава на лидера да управлява скоростта на придвижване благодарение на един педал.

В взаимозависимост от желанията и съответните потребности, интериорът на Serena може да бъде конфигуриран с до 8 позиции за седене, а самите седалки са изпълнени с водоотблъскваща тапицерия.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР