Никой няма да обезличи усилията на над 600 000 българи,

...
Никой няма да обезличи усилията на над 600 000 българи,
Коментари Харесай

Възраждане скочи срещу ПП-ДБ: Референдум срещу еврото ще има, не може да го предотвратите

„ Никой няма да обезличи напъните на над 600 000 българи, които поставиха подписа си за опазване на българския лев. Референдум ще има и в случай че някой счита, че ще бъде осуетен или предотвратен, грубо се лъже “.

Това се споделя в позиция на партия „ Възраждане “ след изказването на съпредседателя на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков, в което бяха посочени седем условия към съдружните им сътрудници от ГЕРБ-СДС.

Като седма, последна точка в листата на „ Продължаваме промяната – Демократична България “ се отбелязва: „ Създаване на гаранции за осъществяване на управническата стратегия по отношение на приема на България в Еврозоната посредством разработване на обща политическа позиция по отношение на законосъобразността на самодейността за референдум на „ Възраждане “.

От „ Възраждане “ показват в своята позиция, че референдумът е импортиран и сполучливо минал инспекциите в Народното събрание и ГРАО. Предстои да премине през комисии и да бъде гласуван в пленарната зала до 7 юли т.г. След това той ще се състои със идващите избори, които и да са те, декларират от партията.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР