Николина Ангелкова впечатли всички в курорта Свети Влас с уникалния

...
Николина Ангелкова впечатли всички в курорта Свети Влас с уникалния
Коментари Харесай

Министърката на туризма шашна летовниците в Свети Влас с тоалет за 4 бона

 Николина Ангелкова впечатли всички в курорта Свети Влас с неповторимия тоалет, с който се издокара за вечеря. Министърката на туризма показа рокля и обувки от последната сбирка на италианските дизайнери Долче и Габана, струващи галактическите 4000 лв..

Ангелкова се похвали освен с модерно дрешката, само че и с съвършена фигура, като се щракна на обичаното си място за инспекции - плажа.

Ефектната рокля, която няма по какъв начин да не се понрави на всяка дама е възкъса, с настоящ принт на огромни цветни рози. За да е в звук, Ангелкова обу и  обувки с висок ток със същите претекстове. Шефката на туризма се щракна на фона на залязващото слънце и акостиралите яхти на " Марина Диневи “.

Тоалетът на Ангелкова се предлага в  официалния уебсайт на стилната къща за 1250 евро, което се равнява на 2446 лв.. Изваяните обувки с инкрустирани камъни пък са на цена 725 евро, или 1418 лв..

Туристическата шефка се слави със пристрастеността си към модата и ексцентричните си облекла. Министърката шашна даже ВИП-звезди от Холивуд си на връчването на премиите " Оскар “ през 2018 година, на които блесна с неповторима дълга полупрозрачна рокля. Ангелкова постоянно е казвала, че купува облеклата си със лични средства, написа лупа.бг. Съпругът й Христо обаче също може да си разреши да радва жена си със скъпи тоалети, защото е към този момент 15 години в бизнеса за първокласни имоти
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР