Николай Каварджиклиев, кандидатът на БСП за гуверньор на БНБ, се

...
Николай Каварджиклиев, кандидатът на БСП за гуверньор на БНБ, се
Коментари Харесай

Кандидатът на БСП за шеф на БНБ се отказа от надпреварата - не участвал в нагласени мачове

Николай Каварджиклиев, претендентът на Българска социалистическа партия за гуверньор на Българска народна банка, се отдръпва кандидатурата си. Това оповестиха на брифинг в коридорите на Народното събрание той и водачът на социалистите Корнелия Нинова.

" Не желаем да участваме в авансово подреден мач. Това към този момент се получи с НЗОК. Ние издигнахме извънредно първокласен човек, експерт, честен, за шеф на НЗОК, който, естествено бе отритнат, не като оценка за професионализъм и оценка, а тъкмо поради подобен подреден мач. Днес виждаме същото - още веднъж се гласоподават правила за избор на началник на Българска народна банка, които да бъдат тъкмо нагласени за избора на един избран човек ", възмути се Корнелия Нинова.

Българска социалистическа партия няма да бъде смокинов лист пред задкулисието, което сега пренареждало страната, посочи още водачът на социалистите.

" Предпочитам да не ме свързват с това и по тази причина реших да отдръпва кандидатурата си ", акцентира на собствен ред номинираният от Българска социалистическа партия претендент за началник на националната банка Николай Каварджиклиев.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР