Николай Дойнов не успя да сбъдне детската си мечта да

...
Николай Дойнов не успя да сбъдне детската си мечта да
Коментари Харесай

Коя е жената, която Ники Дойнов заведе до олтара

Николай Дойнов не съумя да сбъдне детската си фантазия да е водач, само че пък се ожени за някогашна стюардеса. Петя Иванова, както се споделя дългогодишната половинка на новинаря на Нова тв, към този момент е негова cъпpyга. Ники Дойнов и Петя имат наследник Марко, който се роди през януари, 2017 година, подписаха и църковен брак. Може би таман венчавката стана мотив да се появи малко повече информация за дамата на сърцето му.

За Петя към този момент се знае, че е била модел, само че не се задържала дълго в стилните среди. Красивата брюнетка взе участие в състезанието „ Лейди България “ през 2008 година и въпреки да се показва ослепително, не взима премия. Тя е работила като стюардеса, което е забавна отпратка към неосъществената фантазия на брачна половинка й Ники Дойнов да стане водач.

Още от дребен той бил толкоз впечатлен от самолетите, че все упорствал с приятелите му да вървят на летището, с цел да ядат сладолед и с часове да гледат по какъв начин изхвърчат и кацат. Сред тези другари е и Станка Желева, дъщерята на първия демократично определен президент Желю Желев. Двамата са израснали дружно, тъй че фантазията му да е водач се знае от всички.

Журналистът, който има брат Дойчин, имал огромно предпочитание да лети, само че се препънал в математиката. Баща му професор по история, и майка му психолог, давали луди пари за уроци по математика, която била наложителна, в случай че синът им Николай желае да учи във военното учебно заведение в Долна Митрополия. Иначе новинарят сигурно би се справил с физическата устойчивост, защото години по-късно имал опция да лети на изтребител и дори има две грамоти за едночасови полети, написа „ Минаха години “.

,,Дадох си сметка, че съм устойчив, и несъмнено щях да мина през физическата част от тестванията “, споделял е Ники Дойнов.

Допреди да се задоми Ники Дойнов все не  даваше безапелационни отговори на персонални въпроси в редките си изявленията. Може би по тази причина, даже когато се роди синът им Марко, не се знаеше доста за дамата на сърцето му Петя. Към днешна дата към този момент е ясно, че госпожа Дойнова е учила в влиятелен лицей, профилиран в мениджмънта и маркетинга, като също така е учила бизнес администрация стопанска система в Нов български университет.

Понастоящем работи като брокер във компания, занимаваща се с продажби и наеми на първокласни парцели.

В обществената мрежа, където към този момент носи семейството на брачна половинка си, Петя Дойнова споделя фрагменти от фамилните им почивки. Прави усещане, че пътуват много постоянно в България. Явно двамата имат предпочитание да опознаят родината, за което Ники Дойнов е споделял.

Обща им е и любовта към българската литература, излиза наяве от откъс от Йордан Йовков, споделен от госпожа Дойнова през март, предходната година. Йовков е измежду обичаните писатели на брачна половинка й, който постоянно препрочита и разказите на Иван Вазов.

„ И бих дал какво ли не, с цел да владея даже и единствено една страничка, написана от ръката на Йордан Йовков “, казвал е Николай Дойнов .
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР