Ник Кирьос играе невероятен тенис от началото на тревния сезон

...
Ник Кирьос играе невероятен тенис от началото на тревния сезон
Коментари Харесай

Макенроу: Кирьос е тенис гений; не виждам кой би могъл да го победи на US Open

Ник Кирьос играе необикновен тенис от началото на тревния сезон до момента и се е трансформирал в истински пример за неизменност, достигайки до крайните етапи на съвсем всеки един огромен шампионат. Австралиецът самичък призна какъв брой мотивиращо му е е подействала загубата във финала на Уимбълдън и наподобява твърдо решен да завоюва трофей от Големия шлем, откакто в осминафиналите надигра настоящия първенец Даниил Медведев и несъмнено наподобява като един от най-големите любимци за успех в Ню Йорк. На същото мнение е и живата легенда на тениса Джон Макенроу, който постоянно е изпитвал съществени сантименти към канбереца, тъй като до известна степен е виждал себе си него. Седемкратният " мейджър " притежател не се поколеба да отличи точно международния номер 25 всред всички други останали състезатели в конкуренцията, споделяйки следното:

" Този човек има един от най-хубавите сервиси в историята на тениса. Той вкарва над 70 % от първите си подавания в корта, което е същинска полуда предвид на обстоятелството, че началният му удар нормално минава границата от 210 километра в час. Няма значение какъв брой обратно ще се опиташ да посрещаш против него, тъй като той има голяма тактическа разновидност и постоянно е подготвен да нападна мрежата. Видяхте по какъв начин изхвърляше Медведев от корта с вторите си сервиси и по-късно нямаше проблеми при волетата. Ник има явен проект за всеки един противник и знае какви отигравания да употребява, с цел да го извади отвън баланс.

Говорим за състезател с съвсем изобилен боеприпас от удари, който постоянно е кадърен да те изненада. Не мисля, че Кирьос има потребност от треньор, защото е неоспорим тенис талант и самичък е кадърен да взема допустимо най-правилните решение на корта, когато е напълно съсредоточен. Ако продължава да играе този метод, то не виждам кой би могъл да го победи на US Open " - приключи Макенроу.

Източник: Tennishead

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР