Скечове, латиноритми и хип-хоп, песни - беше взривяващ спектакъл на

...
Скечове, латиноритми и хип-хоп, песни - беше взривяващ спектакъл на
Коментари Харесай

За четвърти път Ден на таланта в Бургас, нямаше празна седалка в Летния театър!

Скечове, латиноритми и хип-хоп, песни - беше взривяващ театър на самородни гении от зрелостниците на сериозна гимназия

Това извънредно за една профилирана гимназия по бизнес администрация, банково дело и счетоводство, прекатурна визиите за любителско изкуство и сподели, че Бургас е люлката на самородни гении във всевъзможни области. Снощи всичките 2000 места на Летния спектакъл бяха заети макар студеното и прохладно време, доста преди старта на сезона.

Публиката безусловно ликуваше с часове от спектакъла, представляващ амалгама от актьорско майстроство, музикални заложби в песни, танци, музициране, декламиране. Родители и връстници на зрелостниците от Търговската гимназия от други учебни заведения дълго приветстваха участниците, които за четвърта година, към този момент по традиция, провеждат " Ден на гения ".
 Сезонът в Летния спектакъл бе открит със спектакъла на Търговската гимназия 
Тази година концертът бе под наслов " Звезден бал ". Танците бяха взривяващи, преливаха от латино в хип-хоп, а скечовете предизвикваха бурни овации.

Целта на събитието бе изпращането на зрелостниците, към 180 ученици от този випуск, да бъде по-интересно,нестандартно, запаметяващо се.

Вижте видеоматериала ни:



 
 Адвокат Росен Кожухаров и брачната половинка му Даниела с щерка им - Мила, която е зрелостник от 12-ти Д клас на Търговската гимназия. Мила ще тръгне по стъпките на родителите си и ще учи " Право "
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР