Ник Кирьос и Танаси Кокинакис се включиха с помощта на

...
Ник Кирьос и Танаси Кокинакис се включиха с помощта на
Коментари Харесай

Кирьос за финалист на АО: Той е глупак; изсъхващата боя е по-вълнуваща от него

Ник Кирьос и Танаси Кокинакис се включиха благодарение на покана от уредниците в двойковата скица на Аустрелиън Оупън и демонстрираха какъв брой скъпо е тяхното другарство отвън корта, защото демонстрираха отлична сработка и справедливо подвигнаха трофея в шампионата, надигравайки сънародниците си Макс Пърсел и Матю Ебдън. Часове след успеха обаче Кирьос скри усмивката от лицето си и " избухна " в своя Instagram акаунт, където разкритикува дейностите на медиите, забъркали го в следващия спор:

" Май*ата ви, медии! Не съм се изказвал неуважително по адрес на Ашли Барти. Единственото, което разясних, е че публиката на Australian Open бе невероятна и считам, че аз и Танаси имаме огромна заслуга за това. Дори бащата на Аш е на това мнение - самият той ми го сподели, когато се срещнахме. Хората по света наблюдават изявите ми и кортовете са цялостни на всеки мой мач, това е реалност. Израснал съм с Ашли и постоянно съм бил наясно с нейния капацитет.

Макс Пърсел е простак, а мненията му след мача даже не заслужават да бъдат обсъждани. Единственото, което ще му кажа, е че явно няма никаква визия за съчетаване на развлечение и спорт. В случай, че не е забелязал, има основателна причина почитателите да идват на моите мачове и това е, тъй като равнището и играта ми са нещо, което си заслужава да се гледа.

Следващият път, когато Пърсел загуби край от Големия шлем, просто да наведе глава и да се опита да разбере къде бърка. Няма потребност да атакува други австралийци в медиите, тъй като хората по-скоро биха предпочели да гледат изсъхваща багра, в сравнение с неговата игра сервис-мрежа " - приключи известието си към света Кирьос.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР