Днес ни предстои един от най-неочакваните финали в мъжкия тенис

...
Днес ни предстои един от най-неочакваните финали в мъжкия тенис
Коментари Харесай

Рим: Ясен е началният час на финалния сблъсък между Зверев и Джари!

Днес ни следва един от най-неочакваните финали в мъжкия тенис през последните няколко месеца. Макар и Зверев да бе един от любимците още през цялото време, то класирането на международния номер 24 Николас Джари на този стадий от шампионат от такава категория е огромна изненада, само че и надалеч от несправедливо.

Шампионът от конкуренцията през 2017-та се обрисува да е огромният любимец на дуела. Световният номер 5 записа двусетови победи над Александър Вукич, Лучано Дардери, Нуно Боржеш и Тейлър Фриц, но на полуфинала против Алехандро Табило германецът взе успеха от сет пасив. 

На напълно другия полюс е Джари, чийто път към финала му предложи много повече компликации. Единствените двусетови победи, които той реализира, бяха тези против Матео Арналди и Александре Мюлер, до момента в който Стефано Наполитано, Стефанос Циципас и Томи Пол съумяха да завоюват сет против чилиеца.

Въпреки разликата в позициите им в международната класация, атрактивният жанр на Джари и ефикасната игра на Зверев са ни предложили значително забавни и трагични дуели между тях. Двамата са се срещали общо 6 пъти, като по-високо ранкираният тенисист води с 4 на 2 победи.

Вие ще можете да се настаните комфортно и да се насладите на финалния конфликт сред двамата най-хубави тенисисти в Рим, от 18:00 часа българско време!

Center Court (начало: не преди 18:00)

1. Александър Зверев - Николас Джари 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР