Ние сме в практически фалит. Трябва да спасим БНТ. Това

...
Ние сме в практически фалит. Трябва да спасим БНТ. Това
Коментари Харесай

Кошлуков: БНТ е във фалит

Ние сме в на практика банкрут. Трябва да спасим Българска национална телевизия. Това разгласи краткотрайно изпълняващият длъжността общоприет шеф на малкия екран Емил Кошлуков при представянето на доклада на Българска национална телевизия пред Съвет за електронни медии. По думите му до края на годината се чака дефицитът на Българска национална телевизия да стигне 44 милиона лв..
Реалните отговорности са за 37 милиона лв., като 30 от тях са за подписани контракти за спортни излъчвания и права. Сред тях има състезание по канадска битка. Развалихме контракти, подписани от управлението, за милиони, посочи Кошлуков, който зае краткотрайно директорския пост откакто Констатин Каменаров бе заставен да напусне поради присъда за шофиране след приложимост на алкохол. Това са контракти за закупуване на стратегии, за реклами, които са нездравословни и рискови, прекъснати са съмнителни публични поръчки, сподели още Кошлуков.
Той прикани членовете на Съвет за електронни медии за поддръжка за подпомагане от държавното управление и финансовото министерство.
По време на доклада се разбра още, че членовете на Съвет за електронни медии нямат достъп до комерсиалните съглашения, които са били сключвани от малкия екран през годините обратно.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР