Ние ще предложим 4 изключително важни приоритета - ДДС трябва

...
Ние ще предложим 4 изключително важни приоритета - ДДС трябва
Коментари Харесай

Филип Станев: Бюджетът, който предстои да бъде приет, не е правилният

Ние ще предложим 4 извънредно значими целта - Данък добавена стойност би трябвало да се върне на 20%, Коронавирус рецесия от дълго време няма. Никакви преференции за никой бранш не трябва да има. Това би донесло 152 млн. в българската хазна. Много е значимо да се отвори полемиката за държавната дотация на глас да е 1 лв., това са още едни 9 млн. в приходната част. Ще продължим да настояваме за разпределяне на повече пари за читалищата. Освен това повече средства в бюджета би трябвало да се провиснал и за инвитро процедури. Бюджетът, който следва да бъде признат, е всичко друго, само че не и верният. Това сподели депутатът от " ИТН " Филип Станев.
Прочетете още
" Асен Василев, неговият екип и болшинството подхождат към него, закрепени на бюджетния недостиг от 3% и не гледат детайлите, тъй че да може да работи вярно ", счита Станев.

Според него ръководещите са се концентрирали върху недостига, като обръщат внимание единствено на приходната част на бюджета, а за разходната не се мисли. " Това е непрофесионално, неаналитично мислене и ще докара до един извънредно проблематичен бюджет. Капиталовите разноски имат съответното си предопределение в бюджета. Те не са направени да отидат за обществени обезщетения. Това не е социалистическа страна. Ние не можем да прехвърляме просто ей по този начин едни пари и да споделяме, че ги има. Не, действително ги няма ", съобщи депутатът пред " Нова нюз ".
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР