Последната пречка пред завършването на пътните връзки в района на

...
Последната пречка пред завършването на пътните връзки в района на
Коментари Харесай

Падна последната пречка за „Модър-Царевец”, започват да асфалтират улиците

Последната спънка пред завършването на пътните връзки в региона на „ Модър-Царевец ” е отстранена. Голямата ВиК шахта, обвързвана с Южния обходен колектор, през вчерашния ден е била приключена от компаниите реализатори през консорциума „ Екопроект ”.   Пред TrafficNews шефът на сдружението Бончо Бонев преди месец съобщи,че до 21 май ще приключат дейностите, като през вчерашния ден те са я построили.
Прочетете още
„ Остава ни да прекараме дребна част от тръбата по ул. „ Царевец ”, с цел да освободим ул. „ Солунска ”, само че там изпълнителите би трябвало да отстранен няколко дървета ”, съобщи Бонев.

След завършването на шахтата компаниите с контракти към Община Пловдив – „ Драгиев и Ко ” и „ София Асфалт ” би трябвало да асфалтират ул. „ Царевец ” сред улицата Солунска ” и пробива сред „ Западен ” и „ Южен ”.

Вероятно всички действия ще приключат преди 15 юни, когато Община Пловдив разгласи, че пуска придвижването по „ Модър-Царевец ”. Остава да се посочи организацията на движението  и тя да бъде утвърдена от КАТ. Предвижда се първо да е със знаци, а по-късно да се сложи и светофарна уредба.



 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР