Ние не можем да се обединим с ГЕРБ и ДПС

...
Ние не можем да се обединим с ГЕРБ и ДПС
Коментари Харесай

Пет структури на ИТН в Плевен зарязаха Слави

Ние не можем да се обединим с ГЕРБ и Движение за права и свободи и не можем да поддържаме сляпо подправени пророци, споделят координатори на партията в района

Регионалната конструкция на Има Такъв Народ в Плевен и още 4 в района избраха да поддържат регионалния ръководител Радостин Василев пред водача на партията Слави Трифонов, оповестиха за напуснали партията.

Според източника ни общинският координатор на плевенската конструкция Диян Петков изпратил в събота формалната им позиция до отцепниците от Има Такъв Народ.

" От през днешния ден напущаме Политическа партия " ИТН " и повече няма структури на партията в Плевен, Кнежа, Левски, Долни Дъбник и Пордим ", афишират в декларация си от управлението на общинските организации.

В позицията си Александър Станев, Аспарух Йонков, Венера Василева, Венцислав Петков, Георги Борисов, Дамян Гаев, Десислава Костадинова, Никола Найденов, Симеон Илиевски и Цветомир Петров, подписали от името на управлението в Плевен, афишират:

Две години всеки от нас вложи голяма воля, запаси и време, с цел да убеждава в полезности, които водачът на партията и доближените му предадоха.

Смятаме, че актуалните събития са неприемливи и в безспорен контраст с задачите и идеалите, с които започнахме първоначално. Недопустимо е политиката на управлението на партията да се показва във вземането на еднолични решения в полза на няколко души и с лека ръка да се хвърля напразно трудът на стотиците членове, симпатизанти и доброволци, които дадоха от себе си в името на една чиста и свята идея.

Ние не можем да толерираме такова държание. Ние не можем да се обединим с ГЕРБ и Движение за права и свободи и не можем да поддържаме сляпо подправени пророци.

С актуалната декларация заявяваме цялостната си поддръжка към Областния координатор на Политическа партия " Има Такъв Народ” - Плевен и министър на младежта и спорта Радостин Василев, Общинският координатор на Политическа партия " Има Такъв Народ” - Плевен Деян Петков, както и към Иво Атанасов, Георги Георгиев, проф. Николай Радулов, Светлин Стоянов и Кирил Симеонов, които застанаха точно зад идеалите, заложени от основаването на партията, и не предадоха своите гласоподаватели.

Каним господин Тошко Йорданов на посещаване в Плевен, с цел да се запознае с националната обич в нашия град, която към този момент срещна пред националното заседание.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР