Ние имаме като партия два проблема. Първият е да решим

...
Ние имаме като партия два проблема. Първият е да решим
Коментари Харесай

Петков: Пари има за всички мерки в подкрепа на хората, но трябва да не се краде

Ние имаме като партия два казуса. Първият е да решим проблемите на хората, а втория е да си осъществим обещанията, които дадохме на гласоподавателите. Ние желаеме да приказваме за политики, не за ръководство. Ние си даваме цялата стратегия авансово, с цел да знаят ръководещите авансово за какви политики и решения ще гласуваме " за ". В това се показва нашата позиция на градивна съпротива. 

Това разяснява пред Нова тв Кирил Петков. 

За да стигнат парите на бюджета по нашата стратегия, би трябвало да се поправя сегашния бюджет, в който има извънредно висока сума, заложена за финансови разноски. Там са заложите към 8 милиарда лева Когато няма инхаус процедури и обири, ще има пари за значимите ограничения. При нашия бюджет ще има задоволително ограничения за хората, само че най-после няма да има бюджетен остатък, който за няколко дни да се раздаде на " наши хора ". Това просто няма да има по какъв начин да се случи, уточни той.

Сметката излиза и доказателство за това е настоящия бюджет. Ако следващата година имаме 3% напредък и финансови разноски тази година, ще понижим недостига, добави той. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР