Нидерландският шампион Аякс изигра един от най-силните си мачове през

...
Нидерландският шампион Аякс изигра един от най-силните си мачове през
Коментари Харесай

Аякс започна да прилича на себе си след треньорската смяна

Нидерландският първенец Аякс изигра един от най-силните си мачове през този сезон, спечелвайки с 5:0 визитата си на Камбуур от 20-ия кръг на Ередивизи. Така новият ментор Джон Хейтинга реализира триумф и във втория си дуел отпред на отбора, откакто размени Алфред Шрьодер.
 Хейтинга остава треньор на Аякс до края на сезона Хейтинга остава треньор на Аякс до края на сезона
До почивката амстердамци към този момент имаха преднина от два гола, откакто се разписаха Душан Тадич в 16-ата минута и Стивън Бергхаус в 36-ата. В 64-тата точно нидерландският национал беше прецизен за повторно, а капитанът му асистира за попадението. След това настъпи моментът на резервата Брайън Броби, който се регистрира с последните два гола в дуела - в 79-ата минута и добавеното време.

Така четвъртият Аякс събра 40 точки и се приближи единствено на две от водача в класирането Фейенорд преди конфликта му с ПСВ Айндховен. Камбуур пък си остана на дъното със единствено 12 пункта.

" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР