Ни коронавирус, ни затваряне на Истанбул могат са спрат Джулиана

...
Ни коронавирус, ни затваряне на Истанбул могат са спрат Джулиана
Коментари Харесай

Пристрастена! Гани с нова операция в Турция

Ни ковид, ни затваряне на Истанбул могат са спрат Джулиана Гани за следващата пластична интервенция, които Hotnews.bg към този момент не може да преброи. Бившата брадърка се похвали в диалог с почитатели, че се е подложила на нова намеса в клиника в мегаполиса, чието рекламно лице е от доста време. Тя призна, че желала да си направи бразилско дупе, само че желанието й се провалило, по тази причина изсмукала бедрата си.

Каква интервенция още е направила пази в загадка, която ще разкрие със лично видео в блога си, с цел да популяризира обилно турските експерти. Hotnews.bg нееднократно е изказвал терзание, че Джулката е прекомерно пристрастена към интервенциите, като най-известни от тях са трите интервенции на гърдите й.

Освен това оправи носа си, не пропуща да надуе устните си, а екстеншъните си в косите сподели на цяла България по време на присъединяване си в „ Биг брат “. В диалога с почитателите тя изясни, че поради ограниченията против китайския вирус е изкарала неделята в Истанбул единствено в хотела, тъй като излизането през почивния ден е неразрешено. Джулката и мъжа й са към този момент седмица в турския град.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР